استاکر برقی

استاکر برقی

استاکر برقی را می توان از نظر ساختاری، شبیه به لیفتراک ها دانست با این تفاوت که امکانات و قابلیت های لیفتراک، بیشتر و همچنین ابعاد آن ها بسیار بزرگ تر است. استاکر، در دسته ماشین آلات انبارداری طبقه بندی می شود و بیشتر در فروشگاه ها، کارخانه های کوچک، انبارهای بزرگ و مواردی که بارهای حدود 3 تن باید جابه جا شوند مورد استفاده قرار می گیرد.

استاکرها در واقع بالابرهایی با ابعاد کوچک هستند. یک دستگاه استاکر از دو شاخک، چنگال بزرگ، بدنه اصلی، اهرم و جایگاه اپراتور تشکیل شده است. توسط اهرم های کنترل، شاخک های استاکر در زیر بارها و یا جعبه ها قرار می گیرند، سپس اپراتور توسط این اهرم ها کالاها را به سمت بالا حرکت می دهد. تمام مراحل بارگیری، حمل و تخلیه کالا توسط استاکر با ایمنی زیاد و به سهولت قابل انجام است.

استاکر برقی

این نوع بالابرها مجهز به پلت فرم یا سکوی مخصوص ایستادن اپراتور به همراه گارد محافظ بوده که مخصوص عملیات تخلیه و بارگیری سنگین تا دو تن و با حداکثر سرعت در انبارهای متوسط و بزرگ میباشد و در صورت کسب مهارت توسط اپراتور ،سرعت عمل استاکرها از لیفتراک بیشتر بوده و در مکانهایی که لیفتراک معمولی به لحاظ ابعاد و اندازه قابلیت مانور ندارد به راحتی حرکت کرده وزمان جابجای و چیدمان کالا در انبار را به شدت کاهش می دهد.

فعالیت های شرکت

عاملیت نمایندگی فروش لیفتراک تویوتا TOYOTA در شمالغرب کشور

ارائه دهنده بهترین  قیمت لیفتراک

نمایندگی فروش باطری لیفتراک برقی

خدمات قابل ارائه

مشاوره قبل از فروش و ارزیابی قیمت

تامین و فروش قطعات اصلی و اورجینال با تضمین کیفیت

ارسال قطعات درخواستی به آدرس مشتری ظرف 24 ساعت به تمام نقاط کشور

درباره ما

این شرکت در سال 1390 با همکاری تعدادی از مهندسین با تجربه و مدیران با سابقه در زمینه ماشین آلات صنعتی کشور ،در راستای فروش لیفتراک و تآمین قطعات و خدمات پس از فروش لیفتراک ،  با نام تجاری ” آذران پیشرو صنعت ” تاسیس و از آن پس ضمن تلاش در بهینه سازی فرآیند خدمات، با استفاده از تجارب و توانمندی های مدیران خود و متخصصان کار آمد و تحصیلکرده و بهره گیری از کلیه منابع خود، امکانات وسیعی را در زمینه فروش لیفتراک، تامین قطعات یدکی لیفتراک، آموزش مشتریان، سرویس و تعمیرات لیفتراک های برقی ،در سریعترین زمان ممکن برای شرکتها وکارخانجات ، در سراسر کشور را فراهم آورد.

انواع استاکر

دستگاه های استاکر به دو نوع استاکر برقی و استاکر دستی تقسیم بندی می شوند. همان طور که از نام این دو دستگاه مشخص است، تفاوت استاکر برقی و دستی در طرز عملکرد آن ها است؛ بدیهی است استاکر برقی نیروی حرکت خود را توسط باتری تأمین می کند. کنترل استاکر دستی توسط فرد اپراتور و با استفاده از پمپ های هیدرولیکی انجام می گیرد.
استاکرهای برقی برای فضاهای محدود مناسب هستند. اغلب فروشگاه های محصولات خرده فروشی برای حمل بسته های خود از این تجهیزات استفاده می کنند. حداکثر ظرفیت حمل بار توسط استاکر برقی، 8/1 تن است.
استاکر دستی با استفاده از نیروی مکانیکی و اهرم های کنترل که به طور مستقیم به پمپ هیدرولیک دستگاه متصل هستند، عمل می کند. اپراتور با استفاده از یک اهرم، روغن موجود در سیستم را تخلیه می کند؛ جریان روغن در طول سیستم هیدرولیک موجب بالا رفتن و پایین آمدن شاخک های استاکر می شود. حداکثر ظفیت حمل بار توسط استاکر، 3 تن است؛ با استاکر دستی می توان انواع بار را تا ارتفاع 3 متر بالا برد.

مزایای دستگاه استاکر

در بسیاری از موقعیت ها، کارخانه ها و مکان هایی که با حمل و نقل بار در ارتباط هستند، لازم است کالاها جابه جا شوند؛ از طرفی دیگر، به کار گیری دستگاه های حمل بار مانند لیفتراک ها با توجه به فضای کم وسعتی که در برخی مکان های صنعتی و تجاری وجود دارد با محدودیت رو به رو است. برای رفع این مشکل، استاکرها می توانند گزینه بسیار خوبی برای این کار باشند.
یکی از مزیت های استاکر، کاربری وسیع آن ها در صنایع کوچک و فروشگاه های تجاری است. سهولت کار با این دستگاه موجب محبوبیت آن ها برای بسیاری از مدیران شده است. مزیت دیگر استاکرها، مقرون به صرفه بودن از دیدگاه اقتصادی می باشد. طبیعتاً خرید یک استاکر بسیار بهتر از خرید یک دستگاه بزرگ گران قیمت و ناکارآمد مانند لیفتراک ها (البته در موارد بخصوص) می باشد. تعمیرات و نگهداری مدل های استاکر نیز به راحتی توسط اپراتور قابل انجام می باشد.