انواع استاکر برقی
استاکر بدون سکو
این سری از استاکر های برقی برای کارهای سبک و حرکات در سطح افقی پالت طراحی شده است . طراحی جمع و جور و مانور پذیری آن، این نوع استاکر ها را مناسب برای استفاده در طیف گسترده ای از کارها، مانند استفاده در مغازه ها و دفاتر کرده است .
استاکر بدون سکو (مخصوص شرایط کاری سنگین)
این سری از استاکر های برقی با طراحی ایمن، با دوام و جمع و جور برای کارهای انبارداری سبک و سنگین طراحی شده است که باعث افزایش راندمان و عملکرد در حین حمل و نقل افقی، قرار دادن بار در داخل قفسه های انبار و یا پایین گذاشتن بار از قفسه ها در ارتفاع بالاتری می شوند. این سری از استاکر ها همچنین در سطوح ناهموار نیز می توانند عملکرد مناسبی داشته باشند .
استاکر سکودار
این نوع بالابرها مجهز به پلت فرم یا سکوی مخصوص ایستادن اپراتور به همراه گارد محافظ بوده که مخصوص عملیات تخلیه و بارگیری سنگین تا دو تن و با حداکثر سرعت در انبارهای متوسط و بزرگ میباشد و در صورت کسب مهارت توسط اپراتور ،سرعت عمل استاکر ها از لیفتراک بیشتر بوده و در مکانهایی که لیفتراک معمولی به لحاظ ابعاد و اندازه قابلیت مانور ندارد به راحتی حرکت کرده و زمان جابجای و چیدمان کالا در انبار را به شدت کاهش می دهد.
ریچ استاکر سکودار
این نوع استاکر ها میتوانند علاوه بر بالا و پایین بردن شاخکها ، میتواند به اندازه 50 سانتی متر بسمت جلو حرکت نماید و این موضوع سهولت بسیار زیادی در جهت بارگیری و تخلیه ایجاد نماید و با بکارگیری از این مزیت این سری از استاکرها می توانند فضای ذخیره سازی و بهره وری را افزایش دهند.
این دستگاهها بطور معمول دارای موتوری از نوع AC با ضریب ایمنی بالا می باشند که موتور این تجهیزات از طریق یک باتری اسیدی– سربی با ولتاژ و آمپراژ مناسب برای تامین انرژی خود بهره می برد .
استاکر نیمه شارژی
استاکر نیمه شارژی که با نام استاکر نیمه برقی نیز شناخته می شود، دستگاهی است که عملیات بالابری را با کمک از نیروی محرکه الکتریکی (باطری قابل شارژ 12 یا 24 ولتی) انجام میدهد ولی برخلاف استاکرهای تمام شارژی جابجایی بار در این دستگاه به صورت دستی انجام می شود. استاکرهای نیمه شارژی برای شرکت هایی که در انها عملیات تخلیه و بارگیری هر از چندگاهی صورت میگیرد و حجم کاری در این شرکت ها زیاد نمی باشد گزینه مناسبی می باشد . بدلیل اینکه در این نوع استاکر نیاز به بکارگیری نیروی اپراتور برای حرکت دستگاه نیاز می باشد معمولا، استاکرهای نیمه شارژی در سوله ها و انبارهای کوچک که جابجایی طولی زیاد نیاز نمی باشد بیشتر کاربرد دارند. استاکر نیمه شارژی مجهز به ترمز دستی می باشد و جنس بدنه آن از فولاد مستحکم ساخته شده است. این دستگاهها دارای قابلیت تنظیم عرض شاخک ها بوده و بدلیل استفاده از تجهیزات کمتر، هزینه نگهداری پایینی نسبت به انواع استاکرهای تمام شارژی دارند.
از مزایای این دستگاهها می توان به موارد زیر اشاره نمود :
- تخلیه سریع پالت ها از کامیون های باری با توجه به سرعت بالابری نسبت به نوع دستی
- امکان کنترل سرعت تخلیه و بارگیری
- افزایش سرعت در جابجایی و صرفه جویی در زمان
- کاهش هزینه های حمل
- کاهش استفاده از نیروی انسانی
- ایمنی بالا هنگام حمل
کاربرد استاکر برقی
اصنافی که از استاکر بیشترین استفاده را دارند
اصناف و شرکت هایی که نسبت به آلایندگی های محیطی حساس می باشند معمولا از استاکرها جهت جابه جایی کالای خود استفاده می نمایند که از جمله آنها می توان به سردخانه ها ، شرکت های تولید دارو ، شرکت های تولیدی مواد غذایی اشاره کرد.
یکی دیگر از مکان هایی که از استاکر استفاده زیادی می شود شرکت های انبارداری هستند، چرا که با استفاده از استاکر می توانند کالاهای خود را در قفسه های انبار جابه جا نمایند. شرکت های لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به دلیل کم بودن تناژ بارشان از استاکر ها استفاده می کنند و همچنین شرکت هایی که تولید کننده قطعات کوچک اما با تیراژ بالا هستند از قبیل تولید کنندگان قطعات خودرو ، ظروف یک بار مصرف و . . . نیز از استاکر استفاده می نمایند .
مواردی که در هنگام خرید استاکر بایستی به آن توجه داشت
1- تناژ کالا
2- مدت زمان به کارگیری استاکر در طول 24 ساعت
3- ارتفاع بارگیری مورد نیاز
4- کیفیت ساخت استاکر
5- گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید کننده
استاکر برقی vs لیفتراک
تعدادی از نکات هایی که میتوان به عنوان مقایسه این دو ماشین انبارداری بیان نمود را در زیر بیان شده است:
استاکر
- قیمت مناسب تر در مقایسه با لیفتراک
- محدودیت روی تناژ باربرداری
- عدم توانایی در حرکت بار در سطح های غیر مسطح
- طراحی بسیار ساده و کاربردی
- هزینه تعمیرات و نگهداری بسیار پایین
- قیمت پایین تر نسبت به لیفتراک
- مانورپذیری بالا در محیط هایی با فضا محدود
لیفتراک
- لیفتراک ها قابلیت باربرداری تناژهای مختلفی را دارا می باشند
- دارا بودن کابین و اتاقک جهت ایمنی بیشتر اپراتور
- نداشتن محدودیت در باربرداری انواع پالت
- امکان استفاده در سطح های غیر مسطح و شیب دار
- قیمت بالاتر در مقایسه با استاکر
- تنوع محصول برای کاربردهای آب و هوایی متنوع
- عملکرد بالا در محیط های کاربری فضای باز
قیمت استاکر برقی
استاکرهای برقی فرآیند انتقال و جابجایی پالت ها را در شرکت هایی که حجم کاری آنها بالا است به راحتی و باصرف انرژی و وقت بسیار پایین تر انجام می دهند. قیمت استاکر برقی به یک سری از عوامل بستگی دارد که در مبلغ تمام شده دستگاه تعیین کننده هست از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود :
برند: از جمله پارامترهای تعیین کننده در قیمت استاکرهای برقی می توان به برند آن اشاره نمود، شرکت های بسیاری اقدام به تولید این نوع دستگاه نموده اند، با این حال دستگاههای شرکت هایی همچون کرون Crown، تویوتا Toyota، لینده Linde، هایستر Hyster، یال Yale و کلارک Clark از برندهای مشهور در زمینه تجهیزات انبارداری هستند که قیمت های بالایی نسبت به سایر برندها دارند.
تناژ : تناژ دستگاه و تونایی ان برای حمل بارهای سنگین می توان از پارامترهای تاثیرگذار در قیمت جک پالت های برقی می باشد. از تناژهای رایج در استاکر برقی می توان به استاکر برقی 1.2 تن، استاکر برقی 1.5 تن و استاکر برقی 2 تن که به صورت بدون سکو و سکودار دسته بندی می شوند اشاره نمود.
ارتفاع بالابری دستگاه : بالابری استاکرهای برقی معمولا ارتفاع 2.5 متر الی 5 متر را شامل می شود که توسط پروفیل های صنعتی که به عنوان دکل استاکر شناخته می شود به دو صورت دو کشویی و سه کشویی ساخته می شوند، بدلیل اینکه با افزایش ارتفاع بالابری تکنولوژی ساخت دستگاه نیز بالا می رود، بنابراین استاکرهایی که بار را تا ارتفاعات بیشتری بلند می نمایند دارای قیمت بالاتری می باشند.
مشخصات دستگاه : استفاده از برخی تجهیزات از جمله باطری های لیفتراکی، مجهز بودن به سکوی اپراتورجهت سوار شدن بر روی دستگاه، بکارگیری بردهای کنترلی مطرح جهانی از جمله زاپی و کورتیس، کناکتورهای آلبرایت انگلیس، بکارگیری موتورهایی با قدرت بالا و همچنین کیفیت ساخت دستگاه از جمله عواملی هستند که در قیمت نهایی تاثیر گذار بوده و می تواند باعث تفاوت قیمت چند ده میلیونی تا چند صد میلیون در قیمت تمام شده باشد.
تولیدکنندگان استاکر برقی
بدلیل استفاده و کاربری متنوعی که استاکرهای برقی دارند، کمپانی های بزرگ دنیا که در زمینه تجهیزات انبارداری فعالیت دارند اقدام به طراحی، تولید و فروش انواع استاکر برقی نموده اند. که در این زمینه کمپانی های آمریکایی، ژاپنی و آلمانی در صدر بهترین تولیدکنندگان استاکرهای برقی هستند. از شرکت هایی که در این زمینه فعال هستند می توان به موارد زیر اشاره نمود :
استاکر برقی یال آمریکا
استاکر برقی کاترپیلار آمریکا
استاکر برقی یوهانریش آلمان
استاکر برقی بی تی سوئد
استاکر برقی کلارک آلمان
استاکر برقی کرون المان
استاکر برقی لینده آلمان
استاکر برقی هلی چین
استاکر برقی زاول چین
خرید استاکر برقی
در خرید استاکر برقی بایستی به نکات زیر توجه نمود :
۱. ظرفیت بار: تناژ مندرج در استاکر های برقی، تناژ نامی این دستگاهها بوده و با توجه به اینکه استاکر برقی دارای وزنه تعادل نمی باشد بنابراین برای پیشگری از واژگونی این دستگاه با افزایش ارتفاع تحمل بار استاکر با توجه به دیاگرام بار دستگاه کاهش می یابد، بنابریاین حین خرید بایستی به این مسعله توجه نمود.
۲. ارتفاع کاری استاکر: دکل استاکر در حالت کلی در دو دسته دو کشو (تا 3 متر) و سه کشو (تا 4.5 متر) می باشد. حین خرید باید به ارتفاع دکل استاکر توجه نمود و دستگاهی را خریداری کرد که بتواند ارتفاع دکل مناسب برای نیاز شما داشته باشد.
۳. زمان استفاده از استاکر: استاکر های برقی را به دو دسته کلی کاربرد سبک (با باطری یو پی اسی) و کاربرد سنگین (با باطری لیفتراکی)می توان تقسیم نمود. در صورتیکه کار خریدار به گونه ای باشد که استاکر ساعات بیشتری در شرکت کار نماید بایستی از استاکرهای کاربرد سنگین که معمولا دارای سکو اپراتور می باشند استفاده نمود.
۴. مانورپذیری: هر استاکری دارای کاتالوگ منحصر بفرد خود می باشد که تمامی مشخصات فنی و ابعادی دستگاه در آن ذکر شده است. خریدار بایستی قبل خرید به پارامترهایی چون حداکثر ارتفاع کاری، تناژ استاکر، طول و عرض استاکر، شعاع گردش، ارتفاع بسته دکل و … توجه نماید که دستگاهی مناسب با انبار خود را بتواند انتخاب نماید.
تعمیر استاکر برقی
استاکر برقی، نوعی لیفتراک با ابعاد کوچک است که برای استفاده در فضاهای کوچک و محدود جایگزین لیفتراک می شود و میتواند در این فضاها عملکرد بالاتری داشته باشد. ظرفیت استاکرهای برقی، معمولاً در حدود 1 الی 2 تن است؛ استاکر تمام برقی دستگاهی که عملیات بالابری و حرکت آن بصورت تماماً برقی به بوسیله باطری های صنعتی و به وسیله سیستم پمپ هیدرولیکی انجام می شود. الکتروموتورهای حرکت و پمپ این دستگاه از طریق بردهای الکترونیکی و دسته فرمان کاملا ارگونومیک کنترل و هدایت می شوند.
آذران پیشرو صنعت تبریز با فراهم آوردن امکانات آزمایشگاهی و داشتن نیروهای متخصص در زمینه سرویس و تعمیرات تخصصی استاکر برقی در برندهای مختلف مانند: تعمیر استاکر برقی یوهانریش، استاکر بی تی BT، استاکر زوم لاین، استاکر لینده، استاکر تویوتا و استاکر زاول اقداماتی به شرح زیر انجام می گیرد:
- عیب یابی و رفع ایرادات الکترونیکی بردهای حرکتی و بالابری
- رفع ایرادات مربوط به شیرهای کنترل جریان روغن هیدرولیک
- تعمیر و سرویس موتور حرکت، موتور بالابری و موتور فرمان استاکر
- تامین تمامی قطعات مربوطه به انواع مدل های استاکر برقی
- بازسازی و اورهال انواع استاکر برقی
- رفع ایرادات سیستم هیدرولیک، تعمیر جک ها
- تست و تعمیر باطری استاکرهای برقی
- تعمیر و تامین جویستیک انواع استاکر
- تعمیر شارژر باطری استاکر برقی
فروش انواع استاکر برقی
شرکت آذران پیشرو صنعت را می توان یکی از بزرگترین تامین کنندگان تجهیزات انبارداری از جمله استاکر برقی در ایران دانست. از افتخارات این شرکت تامین و فروش انواع استاکر برقی از بهترین تولید کنندگان داخلی و خارجی می باشد. استاکرهای های ارائه شده توسط این شرکت در تناژهای 1 الی 2 تن و دارای بالاترین کیفیت همراه گارانتی معتبر فروش می باشند. همچنین واحد تولید این شرکت قادر به ساخت، مدل های خاص مورد نظر مشتریان با شرایط ویژه می باشد.
با توجه به تحریم ها و نیاز کشور در بخش تولید انواع بالابرهای صنعتی و با بهره گیری از آخرین تکنولوژی و استانداردهای روز دنیا و نظر به اهمیت صنعت جابه جایی مواد در اجرا و پیشبرد اهداف والای پروژه های ملی و صنعتی کشور آذران پیشرو صنعت تبریز با هدف ایجاد یک مجموعه متخصص در زمینه فروش تجهیزات جابجایی اقدام به طراحی، تولید و فروش این تجهیزات نموده است. در این راستا انواع استاکر برقی با توجه به نیاز مشتریان خود تولید و جهت بهره برداری تحویل می دهد.
جهت رفاه حال مشتریان و صرفه جویی در وقت و هزینه انها واحد فروش این شرکت اقدام به فروش اینترنتی و ارسال این تجهیزات به اقصی نقاط کشور نموده است. روند سفارش گذاری، ترخیص از انبار مرکزی شرکت و ارسال کالا در اسرع وقت به ادرس اعلامی؛ به گونه است که توانسته نظر مشتریان را جلب نماید.
فروش استاکر | نمایندگی استاکر | استاکر 1 تن | استاکر 1.2 تن | استاکر 1.5 تن | عاملیت استاکر | تامین استاکر | واردات استاکر | باطری استاکر | قطعات استاکر | استاکر ایرانی | استاکر نیمه برقی | استاکر برقی | استاکر بی تی | استاکر BT | استاکر ZOWELL | استاکر آرمانی | استاکر EOSlift | استاکر زاول | استاکر تویوتا | استاکر دستی | استاکر برقی | استاکر چیست | لیست قیمت استاکر دستی | قیمت استاکر تمام برقی | استاکر | تولید کننده استاکر دستی | اجاره استاکر دستی | باطری استاکر برقی | برد استاکر برقی | تعمیر استاکر برقی | نمایندگی استاکر برقی | عاملیت فروش استاکر | استاکر برقی تویوتا | استاکر برقی ZOWELL | واردات استاکر برقی