استاکر و کاربردهای آن

استاکر و کاربردهای آن

لیفتراک برقی یکی از پرکاربردترین تجهیزاتی است که در کاربردهای انبارداری، لجستیک و تولید یافت می شود. با این حال، شرایطی وجود دارد که استفاده از لیفتراک یا غیر ضروری است یا عملی نیست. چه در یک راهروی باریک، چه در محدودیت‌های تنگ‌تر و چه در کاربردهای با شدت پایین‌تر، در مواقعی که لیفتراک امکان‌پذیر نیست، از استاکرها معمولا به عنوان یک جایگزین معقول و مقرون به صرفه استفاده می‌شود.

مزایای استاکر

این دسته از تجهیزات که به عنوان لیفتراک دستی و یا استاکر نیز شناخته می شوند، به دلیل طراحی فشرده و قابل مانور، مزایای زیادی نسبت به لیفتراک های برقی در کاربردهایی با محدودیت فضا دارند. مانورپذیری این دستگاها عموما با جایگزینی وزنه‌های تعادل بزرگ با پایه های تثبیت کننده به دست می‌آید. این پایه‌ها که بیشتر به عنوان پایه‌های استرادل شناخته می‌شوند، از جلوی دستگاه امتداد می‌یابند تا از واژگونی آن به جلو در هنگام بلند کردن بار جلوگیری کنند. این امر به طور قابل ملاحظه ای میزان فضای مورد نیاز برای استفاده از این واحدها را در محدوده های کوچکتر بسیاری از برنامه های کاربردی جابجایی مواد داخلی کاهش می دهد.

در حالی که اندازه و قدرت مانور استاکر ها یک نقطه فروش کلیدی است، جذابیت آنها فراتر از ویژگی های فنی مانند طول کلی و شعاع چرخش است. استاکر ها به طور قابل توجهی ارزان تر از لیفتراک های سنتی هستند و اغلب از 10 تا 50 درصد هزینه خرید لیفتراک را پوشش میدهند و از آنجایی که دارای قطعات کمتری نسبت به لیفتراک برقی یا IC دارند، بنابراین هزینه تعمیر و نگهداری کمتری دارند. همچنین می توانند هزینه های کلی نیروی کار شما را کاهش دهند زیرا مدل های پیاده روی نه تنها برای استفاده آسان هستند، بلکه می توانند بدون گواهینامه تخصصی نیز کار کنند.

انواع استاکر

در حالی که متداول ترین نوع استاکر بعنوان استاکر دستی شناخته می شود با این حال با توجه به نوع کاربری و میزان کاری که قرار است استاکر انجام دهند، استاکرهای دیگری همچون استاکرهای برقی که با 220 ولت برق شهری کار میکنند، استاکر نیمه شارژی و استاکر تمام شارژی طراحی، تولید و روانه بازار مصرف شده اند. در بیشتر موارد، این دستگاهها بر اساس نحوه بلند کردن یا توزیع بار از یکدیگر متمایز می شوند. به طور کلی، 5 نوع استاکر اصلی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

  • استاکر دستی (استاندارد و پایه پهن(
  • استاکر نیمه شارژی (استاندارد و پایه پهن(
  • استاکر تمام شارژی  (سکودار و بدون سکو(

هر نوع را با جزئیات بیشتر در زیر بررسی کنیم:

استاکر دستی یا لیفتراک دستی نوعی از تجهیزات انبارداری می باشد که قابلیت حمل بار و پالت را در ارتفاع داراست. این نوع لیفتراک تمام دستی بوده، یعنی عملیات بالابری و جابجایی طولی دستگاه توسط نیروی کششی اپراتور تامین می شود، استاکر دستی بیشتر مخصوص عملیات تخلیه و بارگیری سبک و نیمه سنگین تا ظرفیت 3 تن می باشد  جک هیدرولیک این دستگاه که توسط نیروی انسانی کار می کند و میتواند بار را در ارتفاع های مختلف تخلیه یا بارگیری نماید و مناسب کارگاهای کوچک، فروشگاه و انبارهایی با حجم عملیات کم است که نیازمند جابجایی بار در ارتفاع هستند. این تجهیزات را با عناوینی دیگری مانند جک بالابر، لیفتراک دستی، بالابر صنعتی و… نیز می شناسند.

استاکر نیمه شارژی : این وسیله شبیه به استاکر دستی می باشد با این تفاوت که بالابری آن توسط باطری تعبیه شده در استاکر کنترل و هدایت می شود. یکی از عوامل خسته کننده در استاکرهای دستی عملیات بالابری آن می باشد و در صورتیکه ارتفاع کاری بالا مورد نیاز باشد همراه با خستگی اپراتور، کاهش راندمان و سرعت عملیات بارگیر یو تخلیه را در پی خواهد داشت، بنابراین استاکرهای نیمه شارژی می توان جایگزین مناسبی در کارهایی با حجم متوسط باشند. استاکرهای نیمه شارژی معمولا در تناژهای 1 الی 2 تن و در ارتفاعات 2.5 الی 3 متر استفاده می شوند.

استاکر برقی نوعی از تجهیزات انبارداری می باشد که قابلیت حمل بار و حمل پالت در ارتفاع را داراست. این تجهیزات با قیمت مناسب خود کارآمدی بسیاری در انبار های کوچک، محیط های صنعتی و کارگاهی که نیازمند جابجایی بار در ارتفاع هستند را دارد. هدف اصلی استاکرها برای بارگیری بار داخل ماشین های باربری و تخلیه بار از این گونه وسایل نقلیه است. همچنین عمده کاربرد این وسایل در فروشگاه ها با فضای کافی، کارگاه ها و کارخانه ها برای قرار دادن بار در داخل قفسه های انبار و یا پایین گذاشتن بار از قفسه ها می باشد . استاکرهای برقی جایگزین مناسبی برای استاکرهای دستی در حجم و ارتفاع کاری بالا می باشند.

اصناف و شرکت هایی که نسبت به آلایندگی های محیطی حساس می باشند معمولا از استاکرها جهت جابه جایی کالای خود استفاده می نمایند که از جمله آنها می توان به سردخانه ها ، شرکت های تولید دارو ، شرکت های تولیدی مواد غذایی اشاره کرد.

یکی دیگر از مکان هایی که از استاکر استفاده زیادی می شود شرکت های انبارداری هستند، چرا که با استفاده از استاکر می توانند کالاهای خود را در قفسه های انبار جابه جا نمایند. شرکت های لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به دلیل کم بودن تناژ بارشان  از استاکر ها استفاده می کنند.

و همچنین شرکت هایی که تولید کننده قطعات کوچک اما با تیراژ بالا هستند از قبیل تولید کنندگان قطعات خودرو ، ظروف یک بار مصرف و . . .  نیز از استاکر استفاده می نمایند .

فروش انواع استاکر

شرکت آذران پیشرو صنعت تبریز بعنوان تامین کننده انواع استاکر در ایران مفتخر است به اطلاع برساند در راستای گسترش فعالیتهای خود و پاسخگویی به نیاز مشتریان، واردات و فـروش از محل موجودی انواع استاکر دستی، استاکر نیمه شارژی و استاکر تمام برقی از تناژ 500 الی 3 تن را در دستور کار قرار داده و همچنین قادر به پذیرش سفارش مدل های خاص مورد نظر مشتریان محترم با شرایط ویژه نیز می باشد. این استاکرها دارای 1 ماه گارانتی شرکتی و 10 سال تضمین تامین قطعات و خدمات پس از فروش می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره خرید، ارسال کاتالوگ، درخواست مشخصات فنی ، پیش فاکتور و… در رابطه با فروش انواع استاکر و تامین قطعات این نوع تجهیزات و همچنین تعمیر انواع استاکر می توانید از طریق صفحه تماس با ما، با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید.